Hoppa till huvudinnehållet

Dubbla segrar i Karlstad

Publicerad:

Värmlands kpistskyttar inledde tävlingssäsongen med en fältskjutning i Karlstad på lördagen.

Det blev som alltid i Karlstad en svår skjutning. Säffle skytteförening ställde upp med två skyttar och båda vann var sin klass. Conny Torp tävlade i seniorklassen och segrade på 51 träffar före en trio skyttar som alla hade 45 träffar. I veteranklassen sköt Börge Nilsson dagens högsta resultat och segrade på 60 träffar före Bertil Nilsson Bogen som noterade 55 träffar.

Artikeltaggar

SkytteSport

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.