Hoppa till huvudinnehållet

Tomteträffen avgjordes i Tegnérhallen

Publicerad:

Carlstad City FC tog hem segern i futsalcupen Tomteträffen i lördags efter en eftermiddag med många spännande matcher.

Tomteträffen, en futsalcup för herrseniorer som arrangeras av SK Sifhälla, spelades för tolfte gången i Tegnérhallen. 14 lag deltog från Värmland, Dalsland och Närke och möttes i korta och intensiva matcher.

Förstapriset, 10 000 kronor, togs emot av Carlstad City FC, som i finalen mötte fjolårsvinnaren FC Mellerud och vann med 4-2.

Carlstad City FC tog hem segern i futsalcupen Tomteträffen.
Carlstad City FC tog hem segern i futsalcupen Tomteträffen. Foto: SK Sifhälla

Bland Säfflelagen deltog Gillberga, Sifhälla och Säffle FF i cupen. FF kom längst, men åkte ut i kvartsfinalen. Bästa “Säfflelaget” var dock Hammarö FK som tog sig till semifinal, skriver SK Sifhälla på sin hemsida. Alla spelare i laget utom målvakten var nämligen namn som känns igen från FF och SKS, men som den här dagen alltså bar Hammarötröjor.

Se alla resultat från Tomteträffen här.

Mötet mellan Säffle FF och SK Sifhälla slutade med 2-1 till FF.
Mötet mellan Säffle FF och SK Sifhälla slutade med 2-1 till FF. Foto: Jenni Jansson

Artikeltaggar

FutsalGillberga FFSäffleSäffle FFSK SifhällaTegnérhallen

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.