"Det känns väldigt hedersamt"

Skytte
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

"Lysande Lander – full pott!", "Lander tog dubbelseger", "Lander briljerade i landskamp"... När man läser några av Säffle-Tidningens sportrubriker från 2000-talet kan man tro att årets mottagare av Guldplaketten får den för lång och trogen tjänst. Men 2018 var ett år som verkligen stack ur mängden i pistolskytten Per-Anders Landers karriär. Medaljerna har regnat över honom – men Säffle-Tidningens utmärkelse hade han aldrig förutspått.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.