Hoppa till huvudinnehållet

Leif Bruce

Publicerad:

70 år fyller i dag, torsdag, Leif Bruce, Trädgårdsgatan 16, Säffle. Han är född i Säffle och var tidigare vd för Löfgrens Ur och Guld, Säffles äldsta familjeföretag. Före det var han vd för Seffle Marine och Seffle Sterngear company. Han har också arbetat som exportchef vid Seffle Motorverkstad. Han är medlem i Föreningen Tändkulemotorn samt i Rotary, där han har varit president tre gånger. Leif Bruce tycker mycket om att resa. Han har varit i cirka 40 länder och besökt alla kontinenter, Sydpolen undantaget.

Artikeltaggar

FamiljFödelsedagar

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.