Flaskposten gav brevvänner i Tyskland

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Silvia hittade flaskpost i Tyskland, spårade avsändaren och så fick klass 4 i Svanskog skola nya brevkompisar från Tyskland.
Foto: Claes Österman
I höstas hittade 10-åriga Silvia från Svanskog en flaskpost i havet utanför Tyskland. Tillsammans med sina föräldrar spårade hon avsändaren som var en jämnårig kille i Stuttgart. Nu har det resulterat i att Silvia och hennes klasskompisar har fått nya kompisar - i Stuttgart.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.