Hoppa till huvudinnehållet

Fängelse för misshandel

Publicerad:
Reporter Nathalie Forsström
Nathalie Forsström
nathalie.forsstrom@saffletidningen.se

En 35-årig man har dömts till fyra månaders fängelse för misshandel. Han döms för att vid tre tillfällen ha misshandlat en kvinna i Säffle.

Mannen ska även betala skadestånd på 22 500 kronor till kvinnan som han har misshandlat.

Han har dömts för att vid tre tillfällen under januari i år ha misshandlat kvinnan. Det har rört sig om knytnävsslag och strypgrepp. Mannen sitter häktad och ska sitta kvar i häktet tills domen vinner laga kraft.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDomarMisshandelSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.