Hoppa till huvudinnehållet

Flera medaljer till Säffle karateklubb

Publicerad:

Det blev flera medaljer för Säffle karateklubb vid Yui shin Kai open i Sundbyberg i lördags.

Hampus Olegren i Säffle karateklubb har utvecklats mycket under det senaste året. I kata, juniorer (16-17 år) mötte han först William Krull från Haninge budoklubb. Det var en jämn match som slutade 2-3. Nästa match gick mot Malte Örn från Linköpings sportkarate. Här blev ställningen 1-4 i flaggor, vilket räckte till en tredjeplats.

I seniorklassen i kata slogs Hampus ut i semifinalen av Dennis Soriano från Åkersberga karateklubb. Vilket resulterade i en tredjeplats här också.

Hampus deltog också i kumite, juniorer +76 kg. Hampus kom på tredjeplats även här.

Hampus Olegren (till höger) i Säffle karateklubb blev trea i kata vid Yui shin Kai open i Sundbyberg.
Hampus Olegren (till höger) i Säffle karateklubb blev trea i kata vid Yui shin Kai open i Sundbyberg.

Med på tävlingen från Säffle karateklubb var också Malin Andersson. Hon deltog i kata, seniorer och slutade som trea. I kumite gick det bättre med vinst med 3-0 i finalen mot Nina Arbinger från Sandviken budo och kampsport. Malin brukar tävla i -68 kg men på grund av få deltagare blev hon uppflyttad till +68 kg-klassen.

Artikeltaggar

KampsportSäffleSäffle karateklubb

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.