Hoppa till huvudinnehållet

Galen trissvinst för värmländska Linda

Publicerad:
Linda Lindgren från Säffle med trisslotterna som innebar 100 000 kronor i månaden i tio år – sammanlagt tolv miljoner kronor.
Linda Lindgren från Säffle med trisslotterna som innebar 100 000 kronor i månaden i tio år – sammanlagt tolv miljoner kronor. Foto: Svenska spel

Säfflebon Linda Lindgren plockade upp en trisslott ur plånboken under påskhelgen. Föga anade hon då att hon knappt två veckor senare skulle bli miljonär. Lördagsmorgonens skrap i Nyhetsmorgon i TV4 slutade med galna vinsten 100 000 kronor i månaden i tio år – sammanlagt tolv miljoner kronor.

– Jag är helt mållös, det här är sanslöst, svarade den 37-åriga Säfflebon efter den makalösa vinsten.

Före lördagens tv-framträdande hade alltså Linda under påskhelgen hittat en trisslott i plånboken.

En lott som visade sig vara rena guldgruvan då den innehöll tre klöver-symboler.

– Jag trodde knappt att det var sant, samtidigt kom min man Fredrik in till mig och tillsammans förstod vi att det var en storvinst, berättar Linda.

Under lördagen var det åter dags för Linda att börja skrapa. Den här gången i Nyhetsmorgons studio.

Hon inledde med att skrapa om åren och där blev det lägsta möjliga tid som är tio år.

– När tiorna dök upp så tänkte man att det skulle bli en av de lägre vinsterna men kände ändå att det skulle bli ett bra månadstillskott, berättade Fredrik efteråt.

Det blev betydligt bättre än så.

Då det var dags att skrapa fram beloppet valde Linda återigen turnumret åtta i ordningen – ett val som skulle bli jackpot.

När samtliga rutor var skrapade hade Linda vunnit 100 000 kronor i månaden under tio år – en sammanlagd vinst på tolv miljoner kronor.

– Pappa ska i varje fall få en bil, hans börjar bli så gammal och skruttig. Sen ska vi också fixa till vår trädgård ordentligt nu, jublade Linda efter storvinsten.

Artikeltaggar

SäffleSpelTriss

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.