Hoppa till huvudinnehållet

Brett program i höst hos Seffle Jazz Club

Publicerad:
Vika Band från Oslo är ett av banden som gästar Seffle Jazz Club i höst.
Vika Band från Oslo är ett av banden som gästar Seffle Jazz Club i höst. Foto: Pressbild

Hösten på Seffle Jazz Club kommer att bjuda på en musikresa med stor variation, alltifrån arabisk musik till norsk gladjazz.

Höstens första jazzkonsert blir i samband med Kulturnatten i Säffle och med en konsert med musik ur den arabiska musiktraditionen. Arabisk Trio Musik från Levantine - Bashar Sharifah är en trio med cello, arabisk luta (ode) och slagverk. Konserten kommer att vara ett samarrangemang mellan jazzklubben, Visklubb -67 och Säffle kommun.

Den andra konserten under september månad blir med Vika Band från Oslo som kommer att spela traditionell jazz.

Jazzhösten fortsätter sedan med en konsert med Geijerskolans jazzelever och avslutas i november med Stödbandet. Jazzmusiker kring bröderna Edward-Samuel och William Olsson gästar då jazzklubben med ett pärlband av jazzvänner.

Artikeltaggar

JazzMusikSäffleSeffle Jazz Club

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.