De förädlar trista äpplen till gyllene must

Hus & hem
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
André Scholt och Anja Moons på Njordtorps gård i Nysäter med säsongens första lass med äpplen som ska förädlas till äppelmust.
Foto: Claes Österman
Är din trädgård full med äpplen som du inte vet vad du ska göra med? Kör dem till Njordstorps gård i Nysäter så förädlas frukten till gyllene äppelmust.
– Vi har brist på äpplen och behöver mer frukt, säger André Scholt och Anja Moons som tillverkar must för tredje året i rad.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på saffletidningen.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.