Hoppa till huvudinnehållet

Fyra medaljer till Säffle karateklubb

Publicerad:
Ida Axelsson, Adam Nilsson och Malin Andersson från Säffle karateklubb fick med sig medaljer hem från Swedish Kobujutsu Open i Sundbyberg.
Ida Axelsson, Adam Nilsson och Malin Andersson från Säffle karateklubb fick med sig medaljer hem från Swedish Kobujutsu Open i Sundbyberg.

Det blev fyra medaljer till Säffle karateklubb vid Swedish Kobujutsu Open i helgen.

Lördag 12 oktober var det dags för Swedish Kobujutsu Open, en karatetävling i Sundbyberg. Med från Säffle fanns tre deltagare.

Först ut var Adam Nilsson i kata pojkar 11 år. Adam genomförde en stark kata, men besegrades av Wilde Berglund från Bromma, som vann klassen. Adam slutade på tredje plats. Även i kumite (fighting) blev det en bronspeng för Adam.

Näst på tur var Ida Axelsson i klassen kata flickor 13 år. Ida slutade också på tredjeplats efter att ha förlorat med 1-2 mot Isabelle Ekbäck, Bromma.

Sist ut från Säffle var Malin Andersson i kata damer seniorer. Eftersom det bara var tre deltagare i klassen var det round robin (alla möter alla). Det blev två jämna matcher, först förlust med 2-3 mot Lova Berglund (Bromma), sedan vinst med 3-2 mot Varja Berglund (Bromma).

Malin Andersson

Artikeltaggar

KampsportSäffleSäffle karateklubb

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.