Svar till "Ridandes mamma": Syftet är att måna om hästar och stallpersonal

Insändare
PUBLICERAD:
Väldigt tråkigt att någon tar sig illa vid av vårt lilla bidrag till Säffle Ridklubb. Vårt syfte är att måna om såväl människor som djur, i detta fallet hästar och stallpersonal.

Bredband är en förutsättning för att kunna ha bra uppkoppling samt bevakning i stallet över till exempel sjuka individer, fölningar eller rent utav folk som vill skada djuren. Detta tycker vi är en bra sak att lägga en slant på och naturligtvis är det öppet för fler än oss att bistå Säffle Ridklubb, är övertygad om att klubben behöver mer medel än man får idag.

Att diskutera lämpligheten i att politiska partier "sponsrar" är väldigt trångsynt då det inte ifrågasatts när det gäller till exempel ishockey där flera partier är med och köper reklamplats. Jag uppfattar inte vad som skulle vara annorlunda här?

Min förhoppning är att du och din dotter fortsätter att engagerar er i ridklubben och med detta vill jag önska er ett Gott Nytt År.

Goa hälsningar

Stellan Herbertsson

ordförande Sverigedemokraterna Säffle

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.