Hoppa till huvudinnehållet

Klubbkväll med flera lokala jazzband

Publicerad:
Det blir en jazzkväll för alla, med musiker från både Dalsland och Värmland.
Det blir en jazzkväll för alla, med musiker från både Dalsland och Värmland. Foto: Åke Jansson

Torsdagen den 9 januari kommer Seffle Jazz Club att ha sin traditionella klubbkväll. En jazzkväll för alla, med musiker från både Dalsland och Värmland.

Nu startar det nya årets musikprogram för Seffle Jazz Club, och först ut är den traditionsenliga klubbkvällen. Musiker från Dalsland och Värmland, som alla kan kalla sig för jazzklubbens trogna vänner, kommer att spela nonstop hela kvällen. Konserten hålls på First Hotel Royal i Säffle. Geijerskolans musikelever gästar klubben som brukligt är och klubbens egna musiker och sångare förgyller kvällen.

Klubbkväll för alla

Man kan räkna med sex till sju olika konstellationer på scenen under kvällen. Det kommer att bli både gamla evergreens och nyare musik; till publikens glädje.

Klubbkvällen är öppen för alla; ungdom under 20 år välkomnas särskilt med fri entré och möjlighet att lyssna på unga jazzmusiker från musiklinjen på Geijerskolan.

Artikeltaggar

First royal hotellMusikNöje/KulturSeffle Jazz Club

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.