Hoppa till huvudinnehållet

De är Värmlands populäraste mäklare

Publicerad:
Fastighetsbyråns Jonas Björk och Kristin Bryntesson rekommenderas av både köpare och säljare.
Fastighetsbyråns Jonas Björk och Kristin Bryntesson rekommenderas av både köpare och säljare. Foto: Fastighetsbyrån

Jonas Björk och Kristin Bryntesson är Värmlands mest uppskattade mäklare.

Listan är framtagen av rekommendationssajten Reco.se och baseras på input från både köpare och säljare under 2019.

Kristin Bryntesson jobbar på Fastighetsbyrån Kil/Forshaga och hon fick högsta möjliga vitsord, 5,0, på Reco.se:s femgradiga skala.

– Jag har jobbat som mäklare sedan 2016 och det här, att få det högsta betyget av alla mäklare i Värmland, är naturligtvis en milstolpe i min karriär. Det ger mig kraft att fortsätta utvecklas och erbjuda mäklartjänster i toppklass även framöver, säger Kristin Bryntesson, i ett pressmeddelande.

Jonas Björk hade under 2019 totalt 144 försäljningar och fick betyget 4,8.

– Fantastiskt kul och hedrande såklart. Att vara årets mest rekommenderade är den bästa betyg man kan få som mäklare tycker jag. Det är ett bevis på att jag lyckas med min ambition att bidra till en bra, professionell och trygg bostadsaffär för både köpare och säljare, säger Jonas Björk på Fastighetsbyrån Karlstad/Hammarö.

Artikeltaggar

Fastighetsbyrån ABForshagaHammaröKarlstadKilMäklareNäringslivVärmlands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.