• idag
  12 aug
  16°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  13 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tävling: Vem tar vinterns bild?

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Vinterbilden 2019 vanns av Disa Åkerström, som deltog med en häftig bild från isen vid Brännsvall en kall men solig eftermiddag i januari.
Foto: Claes Österman
Blir det någon snö så här i början av året? Det återstår att se, men oavsett väderlek ger årstiden många ögonblick värda att föreviga. Skicka din bästa bild till Vinterbilden och vinn en förstoring av ditt bidrag!

I fjol fick Säffle-Tidningen mängder av vackra foton föreställande Säffle i vinterskrud. I skrivande stund lyser snön med sin frånvaro, men var beredd med kameran när de vintervita dagarna kommer! Och även en grön vintertid kan bjuda på många fina, stämningsfulla motiv. Kanske en skogstur med familjen på sportlovet, eller en rosa himmel på morgonpromenaden? Det är, som alltid, bara fantasin som sätter gränserna!

Vill du vara med och tävla med din bästa vinterbild från i år? Maila den då i jpg-format till kontakt@saffletidningen.se.

Bilden ska vara tagen i Säffle kommun. Om den föreställer en person vill vi gärna ha namn på denne. Du får också gärna berätta något om bilden och ange var och när den är tagen. Varje vecka publicerar vi ett antal bilder, varav en som blir utsedd till veckans bästa bild.

Bland alla veckovinnare utser redaktionen sedan hela tävlingens vinnare, som får en inramad förstoring av bilden samt en goodiebag med ST-prylar.

Glöm inte dina kontaktuppgifter, så att vi kan höra av oss till dig om du vinner. Lycka till!

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.