Hoppa till huvudinnehållet

Grållegänget först ut i populärt café

Publicerad:
Reporter Claes Österman
Claes Österman
claes.osterman@saffletidningen.se
Grållegänget från Visklubb -67 är först ut av vårens alla musikanter i Silvénskas lördagscafé.
Grållegänget från Visklubb -67 är först ut av vårens alla musikanter i Silvénskas lördagscafé. Foto: Robin Widing

Kulturhuset Silvénskas lördagscafé har blivit en klassiker och i dag är det premiär för vårens premiär. Först ut är Grållegänget från Visklubb -67.

Fika, trevligt umgänge och musik är tre ingredienser som gjort att lördagscaféer i Silvénska villan har fått en så stor och trogen skara besökare.

I dag är det vårpremiär då populära Grållegänget från visklubben kommer på besök med en handfull sångare och musikanter. Som vanligt när Grållegänget står på scenen, blir det en varierad och bred repertoar.

Caféerna fortsätter där efter nästan varje lördag fram till början av maj.

Så här ser vårprogrammet ut: 25 januari Grållegänget, 8 februari Tor-Sverre Rundgren, 15 februari Bäckströms, 22 februari Svanelind & Lychou, 29 februari Tveta sångkör, 14 mars Durspelarna, 21 mars Vispopparna, 28 mars Falk & Nilsson, 4 april Säffle Jazzkapell, 25 april Timmie Spångberg, 2 maj Hastigt & Lustigt.

Artikeltaggar

Kulturhuset SilvénskaMusikNöje/KulturSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.