Hoppa till huvudinnehållet

Polisen: Fixa nya passet i god tid

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Gorm Kallestad

Behöver du ett nytt pass inför sommarsemestern? I så fall rekommenderar polisen att du ansöker om pass redan nu.

För tillfället finns det mycket lediga tider i både Värmlands och Örebro län. Men för att slippa hamna i trångmål ser polismyndigheten att de som behöver förnya sitt pass att göra det i god tid innan avresedagen.

Vanligtvis tar det inte mer än fem arbetsdagar att få ut sitt nya pass.

Artikeltaggar

NyheterÖrebro länpassPolisenSemesterVärmlands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.