Hoppa till huvudinnehållet

Marianne Utterdahl omvald vid digitalt årsmöte

Publicerad:
Marianne Utterdahl blev omvald som ordförande då Sjukvårdspartiet i Värmland hade årsmöte.
Marianne Utterdahl blev omvald som ordförande då Sjukvårdspartiet i Värmland hade årsmöte. Foto: Helena Karlsson

Marianne Utterdahl från Säffle blev omvald som ordförande när Sjukvårdspartiet i Värmland (SiV) hade årsmöte. Årsmötet skedde digitalt på grund av det rådande coronaläget.

SiV blev därmed det första partiet i Värmland som genomförde ett digitalt årsmöte som för övrigt sköttes från Nysäter.

En hel del förberedelser hade krävts när det exempelvis handlade om hur eventuella voteringar skulle genomföras och vilka arbetssätt som fungerar vid digitalt möte med mera. Flertalet övningstillfällen under veckan gjorde att årsmötet kunde starta efter en inte allt för lång teknisk inledning.

– Jag är djupt imponerad över med vilket mod och nyfikenhet våra medlemmar valde att anamma denna för oss nya teknik, sa Marianne Utterdahl.

Mötet började genom att hedra partiets nyligen bortgångna hedersmedlem Inga-Lena Jansson med en tyst minut.

Marianne Utterdahl fick förnyat förtroende som ordförande. I styrelsen invaldes ytterligare två säfflebor, nämligen Ingalill Rosell och Maria Skogh.

Artikeltaggar

Marianne UtterdahlPolitikSjukvårdspartiet i Värmland

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.