Hoppa till huvudinnehållet

Region Värmland öppnar jourtelefon för företagare

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Håkan Strandman

Coronaviruset har drabbat det svenska näringslivet hårt. Företagare i Värmland kan numera vända sig till en telefonjour, startad av Region Värmland, för att få information och vägledning.

Jouren har startat med anledning av de svårigheter i näringslivet som uppstått till följt av coronavirusets spridning i Sverige. Syftet är att stötta värmländska företagare som kan få vägledning och information om vilka möjligheter som finns till stöd och hjälp.

Telefonjouren bemannas av personal från Region Värmland.

– För många människor i Värmland är de ekonomiska konsekvenserna som följer coronaviruset just nu mycket allvarliga och akuta. En företagsjour är en service som kan vara en viktig hjälp för företagare som har det svårt just nu, säger regionrådet Stina Höök i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

CoronavirusetEkonomiFöretagandeRegion VärmlandVärmlands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.