Hoppa till huvudinnehållet

SMHI:s stormvarning – tåg ställs in

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Jonas Klint

På grund av att SMHI utfärdat en klass 1-varning på flera platser i landet – däribland Värmland, Dalsland, Bohuslän och Örebro – ställs flera tågavgångar in. Vindarna befaras nå upp till 21 sekundmeter. Här kan du se vilka sträckor som drabbas.

Tågtrafiken mellan Torsby och Kil ställs in från onsdag kväll till torsdag morgon. Sträckan kommer att ersättas av bussar och det första tåget som kommer att köras under torsdagen avgår 10.50, skriver Värmlandstrafik på sin hemsida.

Västtågen ställer in all trafik mellan Uddevalla och Strömstad med start natten till torsdag fram till 21.20 på torsdagen. Bussar kommer att ersätter sträckan. Detta gäller även sträckan Örebro - Lidköping - Göteborg.

Klicka nedan för att läsa mer:

Värmlandstrafik

Artikeltaggar

SMHITrafikVäderVärmlandstrafik

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.