Solen som försvann...bakom en bollhall

Insändare
PUBLICERAD:
Bollhallen har förstört för oss som bor på delar av Sveavägen, menar skribenten.
Foto: Claes Österman

Det man längtar efter på våren, så är det solens strålar. Att även på sommarkvällar kunna sitta ute och njuta av solnedgången med en god bok eller bara i friska luften. Men tyvärr så har vi fastighetsägare i början på Sveavägen inte längre den möjligheten utan solen går ner bakom fotbollshallen den höga.

Tidigt på våren försvinner den och även redan i slutet av juli månad blir den borta bakom hallen.

Att en klick människor som skall syssla med fotboll är så mycket mera värda än vi fastighetsägare som har funnits där sedan husen byggdes. Det hade gått och bygga hallen så att ingen hade blivit drabbad av detta.

Sedan när ett överklagande gjordes till kommunen med att inte få den belagd nära cykelbanan, så innebar det väl inte att den bara kunde flyttas längre in. Borde inte vi alla berörda då ha fått ett nytt förslag?

Under den mörkare årstiden så är det strålkastare på planen, även ljusramper efter hela fotbollshallen, och numera även stolpar ute på parkeringen, Så då är det väldigt ljust så man får dra ner persienner på kvällen för att kunna sova för ljuset av alla lamporna går ända in i huset in i hallen som ligger i mitten av huset och då är även rummen mot planen upplysta. Då vill vi inte ha ljuset, det vill vi ha av solen ute på våren och sommaren.

Ett stort tack till alla berörda som skapat en otrivsel vid vår egen bostad.

Lever i skuggan i grussprut kvällstid

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.