Hoppa till huvudinnehållet

Två värmlänningar i EM-trupp

Publicerad:

Paralympiskt meriterade Lina Watz är klar för EM på Madeira.
Paralympiskt meriterade Lina Watz är klar för EM på Madeira. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Svenska truppen till para-EM är nu klar och den innehåller två värmlänningar: Lina Watz, Hammarö (Karlstads SS), och Tobias Klasson, Säffle.

Svenska simförbundet presenterade nu på tisdagen truppen till para-EM den 16-22 maj på Madeira, Portugal, och bland de totalt åtta aktiva finns som väntat paralympiskt meriterade Lina Watz tillsammans med VM-meriterade Tobias Klasson.

Tobias Klasson från Säffle ingår också i EM-truppen.
Tobias Klasson från Säffle ingår också i EM-truppen. Foto: Helena Karlsson

Lina Watz har varit sjuk i covid-19 och gjorde tävlingscomeback för drygt en vecka sedan, efter fyra månaders uppehåll.

Här är truppen: Niklas Andersson, S02, Ida Andersson Wulf, Vellinge Näset, Sebastian Häregård, Varabygden, Tobias Klasson, Säffle, Agnes Kramer, Falkenberg, Pernilla Lindberg, S02, Nicola St Clair Maitland, Södertälje, Lina Watz, Karlstad.

Artikeltaggar

Lina WatzParasportSimsportTobias Klasson

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.