Hoppa till huvudinnehållet

Säffletjej blir landslagsledare

Publicerad:
Anna Nilsson tidigare skytt i Säffle SKF är den första värmländska kvinnan som leder junior-landslaget i fält- och banskytte.
Anna Nilsson tidigare skytt i Säffle SKF är den första värmländska kvinnan som leder junior-landslaget i fält- och banskytte. Foto: Privat

För första gången på 45 år har en värmlänning tagits ut som ledare för junior-landslaget i fält- och banskytte.

Anna Nilsson tidigare skytt i Säffle Skytteförening blir den första värmländska kvinnan på posten, uttagen av Stefan Jacobsson från Svenska Skyttesportförbundet. Anna har precis tagit ut sina ungdomar för det svenska laget som består av Alvin Jonasson, Oscar Morfeldt, Hanna och Emma Johansson och Ella Carlsson. De nordiska mästerskapen går i Danmark närmare bestämt i Viborg 3-4 september och förbereds med ett träningsläger veckan före.

Artikeltaggar

Anna NilssonSäffleSkytteSport

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.