Hoppa till huvudinnehållet

Seger i sista träningsmatchen

Publicerad:
Det blev en seger i Säffle HC:s sista träningsmatch; 4-1 mot Kristinehamn. Jimmy Wettergren stod för ett av målen. (arkivbild)
Det blev en seger i Säffle HC:s sista träningsmatch; 4-1 mot Kristinehamn. Jimmy Wettergren stod för ett av målen. (arkivbild) Foto: Carolina Schützer

Säffle HC spelade sin sista träningsmatch innan serien drar igång på fredag. det var Kristinehamns HT som stod för motståndet, och precis som sist så blev det en seger för SHC; 4-1.

– Vi gjorde en sisådär första period. Vi fuskade lite med saker som vi ska göra - vi gör det lite svårt för oss. I andra och tredje går vi ut och gör det vi ska - vi har bra fart, släpper pucken i tid och går på avslut när vi ska. Det borde ha varit mer än 4-1, om man säger så, säger SHC:s tränare Peter Torp Svensson.

Målen gjordes av Fredda Thörner, 2, Linus Nilsson och Jimmy Wettergren.

Truppen var sånär på intakt, förutom två stycken som fattades. Värre såg det ut för den tänkta matchen mot Viking som man försökte flytta till i söndags. Den matchen uteblev på grund av förkylningar i Säffle HC.

Hur känns det nu framåt?

– Jo men det känns bra, det enda orosmomentet är att vi hade lite förkylningar nu, och ställde in mot Viking. Så vi får ju hoppas att de är tillbaka på fredag.

Första träningen på hemmais idag - hur känns det?

– Det ska bli fruktansvärt skönt att inte åka till Åmål. Det är ju inte riktigt det samma - inte vårt omklädningsrum eller vår plats. Det blir lite som att börja på nytt nu när vi kommer hem. Det blir inte massa krångel längre med all utrustning och grejer - det ska bli skönt att komma hem.

Några du vill plussa för hittills?

– Det är många som gjort det bra, men hela andrakedjan med Linus, Fredda och Torp gör ju en del mål - de har levererat det de ska, så det är gött, avslutar Peter.

Artikeltaggar

IshockeyKristinehamnKristinehamns HTSäffle HC

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.