Hoppa till huvudinnehållet

Hotland Rodders körde Poker Run

Publicerad:
Poker Run med Hotland Rodders kördes i helgen.
Poker Run med Hotland Rodders kördes i helgen. Foto: Carolina Schützer

Hotland Rodders anordnade Poker Run under helgen. Flertalet bilar i olika färger, modeller och märken samlades vid Sibyllas parkering för att ta sig vidare mot sin slutstation; Wiksfors bruk. Nytt för den här gången var att man var tvungen att kasta pil på varje station - försöka träffa två kort och sedan välja ett. På så sätt skulle man försöka få ihop en så bra pokerhand som möjligt.

 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer
 • Foto: Carolina Schützer

Artikeltaggar

BilMotorSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.