Hoppa till huvudinnehållet

Träffa kommunens politiker på torget

Publicerad:
Ola Johansson (M), Helèné Agdén (SIV), Malin Nygren (KD), Dag Rogne (C) och Magnus Jansson (L) berättar om politikerdagen på torget som de har tillsammans med övriga partier på lördag.
Ola Johansson (M), Helèné Agdén (SIV), Malin Nygren (KD), Dag Rogne (C) och Magnus Jansson (L) berättar om politikerdagen på torget som de har tillsammans med övriga partier på lördag. Foto: Nathalie Forsström

Vilka frågor tycker du som Säfflebo att det är viktigast att politikerna i Säffle tar tag i? Det får du chans att framföra till partiernas representanter på Stortorget på lördag.

På lördag kommer samtliga partier som finns representerade i kommunfullmäktige att finnas på Stortorget för att möta Säffleborna. Under pandemin har partierna inte kunnat nå ut till medborgarna så mycket som vanligt. Nu när restriktionerna lättat vill man därför göra något gemensamt.

– Alla gruppledarna bestämde det här tillsammans, säger Ola Johansson (M).

Viktiga frågor

På lördag kommer därför alla partier finnas på torget för att möta Säffleborna.

– Kom och prata politik med oss på torget, säger Hèléne Agdén (SIV).

Temat för dagen blir något som alla har någon åsikt om.

– Vilka frågor tycker ni att det är viktigast att vi tar tag i?, undrar Ola Johansson.

Politikerna hoppas att många passar på att komma ut på stan och framföra sina åsikter. Det blir ett tillfälle då man har möjlighet att träffa representanter från alla partier i kommunfullmäktige och det kommer också att bjudas på fika.

– Det som är bra är att vi gör det här tillsammans, säger Ola Johansson.

Artikeltaggar

Hèléne AgdénOla JohanssonPolitikSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.