Hoppa till huvudinnehållet

Frida Bergh från Säffle i Ankans nya serie

Publicerad:
Frida Bergh i Anders ”Ankan” Johanssons serie ”Nästan inget”.
Frida Bergh i Anders ”Ankan” Johanssons serie ”Nästan inget”. Foto: SVT/Carl Edlom

Komikern Anders "Ankan" Johansson ska spela ett slags alter ego i en ny humorserie på SVT.

"Nästan inget" har premiär 8 november på SVT Play och i SVT 1 och handlar om att han vill för mycket, tar på sig för många uppgifter och varken kan sätta stopp eller säga till när de blir honom övermäktiga. En dag som såg ut att innehålla nästan inget förvandlas därför snabbt till en som innehåller "nästan allt".

Anders Johansson har själv skrivit manus, tillsammans med Martin Larsson, och duon står också för regin. I rollerna syns bland andra Frida Bergh, uppväxt i Säffle, som tidigare bland annat har regisserat Malte Hallquists föreställning "Relationsteorin".

Artikeltaggar

Frida BerghHumorKändisarMalte HallquistNöje/KulturRelationsteorinSunneTVTV-serier

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.