Tävling: Vem tar årets bästa vinterbild?

Läsarnas
PUBLICERAD:
Fjolårets vinnarbild är tagen av Emilio Assia när hans storebror Elias vinterbadar men det var mamma Sofia som skickade in fotot till ST:s bildtävling.
Vintern är här och oavsett väderlek är den värd att föreviga på bild. Det är dags för Säffle-Tidningens populära tävling om årets bästa vinterbild. Skicka in ditt bidrag och var med i tävlingen.

Vinterbilden är en alltid lika populär tävling i Säffle-Tidningen. Oavsett väderlek bjuder vintern på många fina fototillfällen. Förgylls din vinter av skogsutflykter med familjen, snögubbsbyggen eller gryningsljus över frusna fält? Var redo med kameran och skicka in dina bästa vinterbilder till oss.

Maila den i jpg-format till kontakt@saffletidningen.se. Tänk på att inte skicka den i för litet format.

Glöm inte dina kontaktuppgifter, så att vi kan höra av oss till dig om du vinner.

Bilden ska vara tagen i Säffle kommun. Om den föreställer en person vill vi gärna ha namn på denne. Du får också gärna berätta något om bilden och ange var och när den är tagen. Varje vecka publicerar vi ett antal bilder, varav en som blir utsedd till veckans bästa bild.

Bland alla veckovinnare utser redaktionen sedan hela tävlingens vinnare, som får en inramad förstoring av bilden och ett presentkort. I fjol var det Emilio Assia som tog hem segern med en fantastisk bild på sin vinterbadande storebror Elias.

Lycka till!

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.