Hoppa till huvudinnehållet

Eva vann förstapriset: kundvagnsrace på ICA

Publicerad:
Reporter Claes Österman
Claes Österman
claes.osterman@saffletidningen.se
Eva Jensen fick tre minuter på sig att fylla kundvagnen med varor. Kundvagnsracet var förstapris i köpmännens tävling Kvittojakten.
Eva Jensen fick tre minuter på sig att fylla kundvagnen med varor. Kundvagnsracet var förstapris i köpmännens tävling Kvittojakten.

Eva Jensen fick tre minuter att köra runt på ICA Kvantum och fylla kundvagnen med vad hon ville. Kundvagnsracet var förstapriset i Köpmannaföreningens tävling Kvittojakten som genomfördes under julhandeln.

I samband med julhandeln drog Säffle Köpmannaförening igång tävlingen Kvittojakten där man fick en lott varje gång som man handlade för över 300 kronor i en av Säffles butiker.

Till slut var det dags att dra vinnaren i Kvittojakten och första pris bestod av ett kundvagnsrace på tre minuter på ICA Kvantum i Guttane.

Det blev Eva Jensen som vann och fick chansen.

Reglerna var att hon fick ta max fem artiklar av samma sak och lasta i en kundvagn där butiken stod till Evas förfogande i tre minuter.

På tre minuter fick Eva ihop varor till ett värde av 1911 kronor.

– Hon var mycket nöjd, berättar Stefan Källvik på ICA Guttane som också är ordförande i köpmannaföreningen.

Artikeltaggar

GuttaneHandelIca KvantumStefan KällvikSäffleSäffle köpmannaförening

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.