Hoppa till huvudinnehållet

Nina Andersson omvald M-ordförande

Publicerad:
Omvalde ordförande Nina Andersson tillsammans med Ola Johansson som toppar M-listan i Säffle inför höstens val.
Omvalde ordförande Nina Andersson tillsammans med Ola Johansson som toppar M-listan i Säffle inför höstens val.

Moderaterna i Säffle har hållit sitt årsmöte och nomineringsstämma för att färdigställa listan till kommunfullmäktige inför höstens val.

Årsmötet, som hölls i Medborgarhuset var välbesökt och samlade både nya och gamla medlemmar. Dagen inleddes med årsmötet, där Nina Andersson återvaldes till ordförande i föreningen för tredje året på rad.

Nina Andersson har vid sidan om uppdraget som ordförande för lokalföreningen även en plats i förbundsstyrelsen för moderaterna i Värmland och är ordförande i teknik- och fritidsnämnden Säffle/ Åmål.

27 namn på listan

I direkt anslutning till årsmötet hölls sedan nomineringsstämman. Toppar listan gör åter Ola Johansson som idag är gruppledare för moderaternas fullmäktigegrupp och vice ordförande i kommunstyrelsen.

– Det som är glädjande är att vi på listan i år har 27 namn där det är en bra blandning av kompetenser. Vi har de med en lång erfarenhet inom politiken men även tio nya namn med personer som har en bred erfarenhet från olika delar av samhället med frågor de brinner lite extra för, säger Ola Johansson.

Nina Andersson som är andra namn på listan uttrycker även hon att det är oerhört roligt att föreningen tack vare en stor ökning i medlemsantal.

– Därmed kan vi presentera en lista med namn som innebär både rutin och en föryngring, säger hon.

Artikeltaggar

ModeraternaNina AnderssonOla JohanssonPolitikSäffle kommun

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.