Hoppa till huvudinnehållet

Visklubbens Taube-konsert tillbaka

Publicerad:
Sittande Bosse Rhodén, Anette Svanelind och Henrik Olsson och stående Anders Falk, Per Nilsson, Pelle Jonsson och Svante Olsson, ger sitt Taubeprogram i Medborgarhusets rotunda på torsdag.
Sittande Bosse Rhodén, Anette Svanelind och Henrik Olsson och stående Anders Falk, Per Nilsson, Pelle Jonsson och Svante Olsson, ger sitt Taubeprogram i Medborgarhusets rotunda på torsdag. Foto: Annelie Ryberg

Visklubb -67 i Säffle ger på torsdag sin traditionella hyllning till nationalskalden Evert Taube i Medborgarhusets rotunda.

I en konsert i två avdelningar med paus emellan kommer sju sångare och musikanter ur klubbens egna led att framföra kända och mindre kända nummer av ”Mäster Taube” – från ett flertal stora ensemblenummer till duetter och soloinslag.

Visklubben har alltsedan 2003 med stor framgång gett en konsert i anslutning till Evert Taubes födelsedag den 12 mars. Konserten har också dubblerats med framträdanden i Mellerud ett tiotal år men har nu flyttats till KilArena sedan ett par år och ges där på söndag.

Medverkande är Anette Svanelind, Anders Falk, Pelle Jonsson, Per Nilsson, Bosse Rhodén, Henrik Olsson och Svante Olsson.

Artikeltaggar

Evert TaubeMusikSäffleVisklubb -67

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.