Hoppa till huvudinnehållet

Kommunen ger bidrag till stadsloppet

Publicerad:
Kommunen beviljar pengar till föreningen Säffle SK för genomförandet av Säffle stadslopp.
Kommunen beviljar pengar till föreningen Säffle SK för genomförandet av Säffle stadslopp. Foto: Solveig Voyce

Kommunstyrelsen har beslutat att ge Säffle SK bidrag för genomförandet av Säffle stadslopp som äger rum i helgen.

Kommunstyrelsen har beslutat att Säffle SK ska kunna få ett bidrag på max 54 000 kronor för att genomföra årets stadslopp om föreningen söker ekonomiskt stöd för genomförandet. Finansieringen kommer att tas från kommunstyrelsens allmänna reserv för föreningsbidrag.

Artikeltaggar

NyheterSäffleSäffle stadslopp

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.