Hoppa till huvudinnehållet

ST:s brottsarkiv - här kan du läsa hela artikelserien

Publicerad:
Reporter Säffle-Tidningen
Säffle-Tidningen
redaktion@saffletidningen.se
Läs om uppmärksammande brottsfall från Säffle-Tidningens arkiv.
Läs om uppmärksammande brottsfall från Säffle-Tidningens arkiv.

I den här artikelserien gräver vi i arkiven och berättar om uppmärksammade brott som alla skett i lilla Säffle. Läs bland annat om dramatiska bankrån, kokainhärvan i Långserud, 60-talets dynamitarder, mordet som höll på att bli ett nytt Lindomefall och om Säfflebon som gav Christer Pettersson alibi för Palmemordet. Eller varför inte om bonddrängen som sköt ihjäl sin husbonde eller knivmördaren som körde runt med liket i bagageluckan?

Här kan du läsa alla artiklarna från serien:

2022:

Läs också

2023:

Läs också

Artikeltaggar

Brott & blåljusST:s brottsarkivST:s brottsarkivSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.