Hoppa till huvudinnehållet

Ny förlust för Svanskog: ”Vi förtjänade poäng”

Publicerad:
Ytterligare en sur förlust för Svanskog. (arkivbild)
Ytterligare en sur förlust för Svanskog. (arkivbild) Foto: Carolina Schützer

Det går fortsatt tungt för Svanskog, och även i helgen blev man utan poäng. Matchens slutade 1-0 till Värmskog, efter ett skitmål.

– Där tycker jag att vi förtjänade poäng - men så blev inte fallet, säger tränar Johan Leandersson.

Hela första halvlek kunde spelas av utan något mål. Men bara en mint in i andra fick gästande Slottsbron med sig en frispark och det blir 0-1.

– Det var en jämn match, den var svårspelad. Det hade ju regnat en så det var mer fart i bollen än vanligt. Vi skapar de flesta klara lägena, men vi får inte in bollen. Deras 0-1-mål blir ett skitmål helt enkelt. En misslyckad frispark som rullar förbi typ 20 spelare och in i mål - tyvärr.

Detta blir matchens enda mål och 0-1 håller sig till slutsignalen.

– Grabbarna gjorde en jättebra match, och det tar vi med oss helt klart. Sedan är det ju tråkigt att vi inte får med oss någon poäng. Men som vanligt så har vi en ny startelva igen - då är det svårt att få till någonting som fungerar till 100 procent.

Sommarro nästa

Svanskogs nästa match spelas den 10 september, borta mot Sommarro IF.

– Först och främst får vi se vilka som är tillgängliga, och sen fortsätta som vi spelade nu senast. Vi får se om vi får lite studs med oss kanske. Men vi får kriga på.

Matchfakta

Svanskogs IF - Slottsbrons IF

46' 0-1 Rasmus Mattsson, frisparksmål

Artikeltaggar

Division 6 sydvästraFotbollJohan LeanderssonSlottsbrons IFSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.