Hoppa till huvudinnehållet

Partiet ger Agdén sitt fortsatta stöd

Publicerad:
Sjukvårdspartiet logga
Sjukvårdspartiet logga

– Hèléne Agdén, som är SiVs första namn på valsedeln för Säffle kommun har valt att bestrida det strafföreläggande som ligger angående ringa stöld.

Det skriver Sjukvårdspartiet i Värmland i ett pressmeddelande på onsdagen. I pressmeddelandet kommenterar Hèléne Agdén också det som hänt.

– Jag är helt bestört. Allt är ett enda stort missförstånd. Jag har scannat in 15 av 16 varor på IKEA och det paket som inte scannades in var en hylla till ett värde av 699 kr. Det har inte varit en medveten handling och framför allt helt utan uppsåt. Jag har helt enkelt missat den sista varan, vilket jag ber om ursäkt för, säger Hèléne Agdén.

– Så fort jag blev uppmärksammad på mitt misstag tog jag kontakt med IKEA och varan är sedan länge betald, tillägger hon.

Sjukvårdspartiet i Värmlands styrelse kommenterar också nyheten. Marianne Utterdahl, är ordförande för Sjukvårdspartiet:lämnar följande kommentar:

– Enligt svensk rättspraxis är alla oskyldiga till dess att dom fallit. Detta är ett pågående ärende, och Hèléne bestrider uppsåt. Vi i SiVs styrelse uppfattar Hèlénes uppgifter om missförstånd i ärendet som högst trovärdiga. Därför är hon ännu vårt första namn på SiV i Säffles valsedel, avslutar Marianne Utterdahl.

Artikeltaggar

Brott & blåljusMarianne UtterdahlSäffleSjukvårdspartiet i Värmland

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.