Hoppa till huvudinnehållet

171 kvadratmeter stort hus i Åmål sålt för 3 100 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på Jakobsbyn 131 i Åmål av Marcus Wiktor John Högberg och Maria Therése Eklund.

Nya ägare är Malin Alicia Norén, 22, och Stefan Daniel Magnusson, 33. Priset blev 3 100 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i augusti 2022. Byggår för huset är 1920 och boarean är 171 kvadratmeter. Till det hör en tomt på nästan 1,6 hektar.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.