Hoppa till huvudinnehållet

Thaiboxare från Säffle på tävling

Publicerad:
Three Kings Muaythai Säffle var med och tävlade i helgen.
Three Kings Muaythai Säffle var med och tävlade i helgen. Foto: Privat

Tre tävlande för Three Kings Muaythai Säffle deltog i en tävling som Tranås Muaythai stod värd för i helgen. Det blev en vinst för Alexander Hultkrantz, Säffle.

I helgen var det tävling i Tranås.
I helgen var det tävling i Tranås. Foto: Privat
Säffles Alexander Hultkrantz var med och tävlade och vann.
Säffles Alexander Hultkrantz var med och tävlade och vann. Foto: Privat

Totalt gicks det 30 matcher under helgens tävling. Three Kings Muaythai Säffle hade tre tävlande med i tävlingen.

Det gick riktigt bra för Säffleklubbens Alexander Hultkrantz som tävlade i C-klassen -81 kilo. Det blev en vinst redan i rond ett på knockout. Alexander kontrollerade sin motståndare bra och knockade honom tre gånger inom loppet av två minuter, varav den tredje blev den sista.

Match avbröts

Säffles Elin Jansson ställde också upp i tävlingen. Hon tävlade i JRD-klass, -60 kilo. Den matchen fick avbrytas på grund av för hårda tekniker från båda tävlandena. Elin fick möta en tuff motståndare och båda vägrade att ge upp. Det blev för tufft för de regler som gäller för klassen och domaren valde därför efter flera varningar att avbryta matchen.

Hampus Farner deltog i helgens tävling.
Hampus Farner deltog i helgens tävling. Foto: Privat

Tre tävlande

Den tredje tävlande från Säffle var Hampus Farner som tävlade i D-klass, -81 kilo. Trots en strålande insats blev det en förlust för Hampus. Han vann första ronden samt halva andra men tappade på slutet vilket ledde till en seger för hans motståndare.

Anna Johannesson och Wenche Bergander var coacher i ringhörnan.

Elin Janssons match fick avbrytas.
Elin Janssons match fick avbrytas. Foto: Privat

Artikeltaggar

KampsportSäffleSportThaiboxning

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.