Hoppa till huvudinnehållet

Eva från Åmål vann ny bil på sin skraplott: ”Nu åker den gamla ut”

Publicerad:
Eva Larsson från Åmål vann en ny bil på Bingolottos Färgfemman på onsdagen.
Eva Larsson från Åmål vann en ny bil på Bingolottos Färgfemman på onsdagen.

Eva Larsson från Åmål vann en ny bil på Bingolotto-spelet Färgfemman på onsdagen.

– Det ska bli så roligt! Tänk att själv få välja färg på en ny bil, säger Eva.

Eva Larsson vann en Volkswagen Taigo till ett värde av 291 400 kronor på sin skraplott Färgfemman. Det fanns möjlighet att ta pengarna men Eva Larsson och hennes man Bengt-Åke ville ha bilen.

– Vi valde en ny bil. Det ska bli jättespännande. Återförsäljaren skulle höra av sig om cirka tre veckor, berättar Eva Larsson.

En lott kvar

Hon hade på sin lott vunnit att via länk få spela Färgfemman med programledaren André Nylén från Folkspel i Göteborg. Eva Larsson berättar att hon precis hade slutat prenumerera på Bingolotto efter att ha stöttat IF Viken i många år.

Men hon hade kvar en prenumerationslott som hon vunnit på.

Och på den lotten vann hon Färgfemmans skraplott som hon hämtade ut på Coop i Säffle. Och på den vann hon i sin tur högvinstspelet.

Eva Larsson gjorde segertecken sedan hon vunnit en ny bil på Färgfemman som spelades på länk med programledaren André Nylén från Folkspel i Göteborg.
Eva Larsson gjorde segertecken sedan hon vunnit en ny bil på Färgfemman som spelades på länk med programledaren André Nylén från Folkspel i Göteborg.

När hon fick spela Färgfemman, via länk på onsdagseftermiddagen, valde hon lucka nummer 16, samma siffra som datumet hon köpte lotten på. Därefter valde hon luckan intill, nummer 17. Även där låg bilen och redan då var spelet över.

– Det ska ju vara roligt och så, men hela den dagen mådde jag dåligt. Jag var jättenervös. Men de var jättetrevliga mot mig så det släppte, säger Eva Larsson.

Eva Larsson är pensionär men jobbar ibland extra inom vården. Nu ser hon fram emot att få plocka ut en ny bil – och att själv få välja färg på bilen.

– Idag har vi en Chevrolet Trax. Men nu åker den ut, säger Eva Larsson och skrattar.

Artikeltaggar

ÅmålBingolottoCoopEva LarssonFolkspelGöteborgIF VikenSäffleSpelVård

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.