Hoppa till huvudinnehållet

Stort intresse för Askås E-handelsdag

Publicerad:
Askås Peter Smersfeldt, sälj- och marknadschef, och vd Tord Larsson-Steen berättar om en lyckad dag.
Askås Peter Smersfeldt, sälj- och marknadschef, och vd Tord Larsson-Steen berättar om en lyckad dag. Foto: Nathalie Forsström

Med föreläsningar, mingel och underhållning bjöd Askås in till årets E-handelsdag. Kunder och samarbetspartners från olika delar av landet kom för att delta. Det tog till och med slut på boendenätter i Säffle så en del fick övernatta i andra kommuner.

På torsdagen samlades 240 personer från olika delar av Sverige på Medborgarhuset när det var dags för Askås E-handelsdag. Askås hade bjudit in kunder och samarbetspartners till en dag full med föreläsningar, mingel och nätverkande.

– Syftet är att ha en dag för våra kunder, kollegor och partners, säger Peter Smersfeldt, sälj- och marknadschef på Askås.

Han och Askås vd Tord Larsson-Steen berättar att E-handelsdagen blir ett forum att träffas på och få ansikten på dem man kanske annars bara träffar digitalt.

Tord Larsson-Steen, vd, och Patrik Otter, kommunikatör, tycker att det blev en lyckad dag.
Tord Larsson-Steen, vd, och Patrik Otter, kommunikatör, tycker att det blev en lyckad dag. Foto: Nathalie Forsström

Många deltagare

64 medarbetare från Askås och totalt 240 personer deltog under dagen. Dagen bestod av mingel och föreläsningar och det fanns en rad utställare på plats. Dagen avslutades med middag och musik från Haaks. Allt skedde under samma tak, i Medborgarhuset i Säffle.

Många av dem som deltog övernattade i Säffle. Det var till och med så många som ville boka boende så att det blev helt fullt, det gick inte att få tag på fler boendeplatser i Säffle.

Firar 25 år

Företaget Askås firar i år 25-årsjubileum. Det är många år för att vara i e-handelsbranschen.

– Jonas var extremt tidig, säger Peter Smersfeldt och säger att Askås har funnits länge, redan innan e-handeln slog igenom ordentligt.

Det gör att de har lång erfarenhet i branschen.

Detta jubileum uppmärksammades lite extra under dagen. Företagets vd Tord Larsson-Steen berättar att företaget stadigt har fortsatt att växa med åren.

– Vi har en tillströmning med nya kunder hela tiden, säger han.

Stabilt företag

Även om man kan se en viss avmattning med tanke på det rådande världsläget uppger Tord Larsson-Steen att det är ett stabilt företag som har en stor bredd av kunder. Askås kunder täcker in många olika branscher och det är både små och stora företag, vilket ger en trygghet.

– Många av våra kunder är små till en början så växer vi tillsammans, säger Tord Larsson-Steen.

Det blev en lyckad dag då många kontakter knöts och det bjöds på flera intressanta föreläsare. Föreläsare under dagen var Patrik Müller från Nets, Peter Smersfeldt, tv-producenten Karin af Klintberg och musikern och entreprenören Petter Askergren.

Artikeltaggar

AskåsEntreprenörskapMedborgarhusetNäringslivNyheterPetterSäffleTord Larsson-Steen

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.