Hoppa till huvudinnehållet

Säffle utklassat av Kristinehamn borta

Publicerad:
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC

Säffle åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Kristinehamn med hela 1-8 (1-2, 0-3, 0-3) i HockeyTrean Värmland.

Kristinehamns tränare Henrik Johansson tyckte så här om matchen:

– Vi följer upp föregående match med att återigen göra en väl genomförd kamp på hemmarink. Tre bra perioder och känner oss aldrig hotade, de chanser Säffle skapar uppstår oftast när vi tappar fokus och slarvar med jobbet i egen zon. Vad det gäller vår prestation så är det kul att se när alla på isen verkligen bidrar, vi luftar även bänken i tredje och de går in helt respektlöst och visar att de vill spela mer. Vi ser fram mot nästa vecka då det väntas matcher både tisdag och fredag, detta passar oss perfekt då KHT levererar för tillfället!

Kristinehamn tog ledningen efter 7.41, genom Edvin Oudin på pass av Isak Forsberg.

Säffle kvitterade till 1-1 efter 10.03, genom Rasmus Persson assisterad av Oliver Nätth och Monazar Aloann.

Kristinehamn tog ledningen på nytt efter 18.15, genom Elsan Mujezinovic framspelad av Olle Larsson.

I andra perioden var Kristinehamn starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Filip Olsson, Pelle Svensson och Linus Callenvik. Och det var bara början. Kristinehamn fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Edvin Oudin, Victor Karlsson och Isak Forsberg.

Noterbart är att Isak Forsberg gjorde ett mål för Kristinehamn och totalt tre poäng och Olle Larsson hade tre assists.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Kristinehamn tog nu sin första seger och Säffle är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Säffle Viking hemma i Somashallen, tisdag 8 november 19.00.

Artikeltaggar

BjörkhallenIshockeyKristinehamns HTSäffle HC

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.