Hoppa till huvudinnehållet

Tillslag mot narkotika – fyra personer greps: Brott mot knivlagen

Publicerad:
Polisen i Säffle slog till mot en lägenhet och grep fyra personer./GENREBILD
Polisen i Säffle slog till mot en lägenhet och grep fyra personer./GENREBILD Foto: Johan Nilsson/TT

Fyra personer greps i en lägenhet i Säffle, misstänkta för narkotikabrott. En av dem, en 24-åring, misstänks dessutom för grovt brott mot knivlagen.

Vid 21-tiden på fredagskvällen höll polisen koll på en lägenhet på Östra Storgatan i Säffle. När 24-åringen kom ut från lägenheten stoppades han i trappuppgången och kontrollerades, eftersom han verkade påverkad av narkotika.

Polisen fann också knark på mannen och det beslutades om en husrannsakan. Lägenheten och omgivningarna genomsöktes med hund och narkotika hittades såväl inne i lägenheten som utomhus, i anslutning till balkongen.

I lägenheten befann sig ytterligare tre personer och sammanlagt greps tre män och en kvinna, 31, 25, 24 respektive 22 år. Alla är misstänkta för narkotikainnehav och för bruk av narkotika.

24-åringen är dessutom misstänkt för grovt brott mot knivlagen.

I samband med tillslaget beslagtogs sammanlagt 35 gram amfetamin, 10 gram kokain, 7 gram cannabis, samt närmare 20 narkotikaklassade tabletter.

Artikeltaggar

BrottBrott mot knivlagenBrott, lag och rättNarkotikaNarkotikabrottSäffleStorgatan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.