Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gården på postadress Bredvik 410 i Tösse

Publicerad:

Rolf Jörgen Ungerberg, 50 år, ärver lantbruksfastigheten på Bredvik 410 i Tösse av Rolf Gunnar Ungerberg.

På gården finns ett hus med boyta på 101 kvadratmeter, skogsmarker på 42 hektar (samt ett skoglig impediment) och 16 hektar åkermarker. Även två ekonomibyggnader på totalt 314 kvadratmeter står på fastigheten. Affären blev klar i oktober 2022.

I somras såldes en tomt strax över kilometer därifrån, på Bjäkebol 1324. Priset för den blev 960 000 kronor.

Artikeltaggar

Åmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerTösseVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.