Hoppa till huvudinnehållet

Klas Hallberg till Medis

Publicerad:
TV4-aktuella Klas Hallberg gästar Säffle
TV4-aktuella Klas Hallberg gästar Säffle Foto: Anna-Lena Ahlström

TV4-aktuella Klas Hallberg gästar Säffle på måndag. Att leva innan man dör- en skrattfest om livets allvar hålls på Medborgarhuset.

”Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör. Jag tar avstamp i behovet av att få träffas, att få skratta ihop, och att få samlas i stora sällskap.” skriver Klas Hallberg själv om föreställning.

Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm. Han är en föreläsare, författare och husfilosof. Under de snart 25 åren som han har satt upp sina egna shower har folk försökt genrebestämma det han gör. Själv kallar han det helt enkelt för tänkvärd underhållning. Just Att leva innan man dör – en skrattfest om livets allvar hade premiär efter pandemin och är aktuell just nu. På måndag kommer den till Säffle.

Klas har också skrivit böcker som sålts i mer en halv miljon exemplar i genren psykologi/management. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.

Artikeltaggar

BöckerFöreställningarFörfattareKlas HallbergNöje/KulturPsykologiSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.