Hoppa till huvudinnehållet

Daniel Paris delade ut fem miljoner kronor i Åmål

Publicerad:
Tidigare i november var Daniel Paris i Edsvalla där en av vinnarna var Ann-Christine Runnelid. Idag är det Åmåls tur. Här ska fem miljoner kronor delas ut.
Tidigare i november var Daniel Paris i Edsvalla där en av vinnarna var Ann-Christine Runnelid. Idag är det Åmåls tur. Här ska fem miljoner kronor delas ut. Foto: Tommy Pedersen

Postkodlotteriets prisutdelare Daniel Paris kommer till Åmål idag för tv-inspelning där fem miljoner kronor ska delas ut till Åmålsbor.

Postnummer 66236 har vunnit ”Drömcontainern”.

Tv-teamet kommer att spela in vinstutdelningen vid Kristinebergskolan strax efter lunch idag. Vinnarna, som alla bor på postnummer 66236 i Åmål, är meddelade och inbjudna till evenemanget. De kommer att dela på totalt fem miljoner kronor, men hur mycket var och en vinner får de reda på först senare idag.

Vinsten fördelas så här:

Cirka 2,2 miljoner kronor fördelas mellan samtliga lottköpare i postnumret.

Cirka 2,2 miljoner kronor fördelas mellan de lottköpare som dessutom bor i den vinnande postkoden, det vill säga postnumret inklusive de två avslutande bokstäverna i lottnumret.

En vinnare i postkoden blir också ägare till en Volkswagen elbil, värd drygt 600 000 kronor. Vem som vinner bilen avslöjas i en guldcontainer i stället för i de sedvanliga guldkuverten.

Inspelningen pågår i cirka en timme. Programmet från Kristineberg visas sedan på TV4 i ”Drömpyramiden” lördag kväll den 10 december.

Artikeltaggar

ÅmålDaniel AfshinnejadKristinebergskolanLotterierPostkodlotterietTVTV4Volkswagen

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.