Hoppa till huvudinnehållet

Konståkarna presenterar The Greatest Christmas Show

Publicerad:
Säffle Konståkning visar The Greatest Christmas Show på onsdag den 14 december.
Säffle Konståkning visar The Greatest Christmas Show på onsdag den 14 december. Foto: Carolina Schützer

Förra julen återtogs ett kärt och omtyckt inslag i Säffle Konståkningsklubb - julshowen var tillbaka. Därefter kom även den stora vårshowen tillbaka. Och efter förra säsongens härliga comebacker är det nu dags igen - på onsdag är det dags för The Greatest Christmas Show.

”Damer och Herrar! För er vi träffat förut, välkommen åter. För er alldeles nya presenterar vi den mest storartade, enastående, briljanta, utomordentligt fantastiska showen någonsin. Välkommen till cirkusen.” så inleds historien den här gången.

P.T Barnums cirkus har gått över förväntan, och det är show efter show efter show. Vad alla tycks ha glömt är att december är här - och ännu värre; det är julafton så snart som imorgon! I årets julshow får du följa cirkusen förberedelser för julafton - men kommer de verkligen att hinna, och kommer det att vara tillräckligt? De har bara en dag på sig.

Som vanligt bjuds det på en mysig julsaga med julstämning, julmys, julmusik och glögg och pepparkakor - julstämning och julfeeling till alla.

  • Foto: Carolina Schützer
  • Foto: Carolina Schützer
  • Foto: Carolina Schützer
  • Foto: Carolina Schützer
  • Foto: Carolina Schützer
  • Foto: Carolina Schützer

Artikeltaggar

CirkusJulNöje/KulturSäffleSäffle KonståkningsklubbShowerSomashallenSport

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.