Hoppa till huvudinnehållet

Rehnberg blir assisterande tränare i Säffle

Publicerad:
Jonas Rehnberg under en av Mallbackens träningar under förra årets försäsong.
Jonas Rehnberg under en av Mallbackens träningar under förra årets försäsong. Foto: Tommy Andersson

Fotbollstränaren Jonas Rehnberg från Åmål lämnade i höst elitettan och Mallbacken. ”Jag vill ha kortare resväg till nästa tränarjobb”, sa han då.

Det blir Säffle. Han är ny assisterande tränare till Edin Mesic i Säffle SK.

Säffle SK presenterade rekryteringen på torsdagseftermiddagen. Det blir en stark ledarstab i herrlaget i division 2, där elitfotbollsmeriterade Jonas Rehnberg blir assisterande tränare tillsammans med Anton Gunnarsson.

Edin Mesic från Åmål kommer att göra sin tredje säsong som huvudtränare för laget. Det var klart tidigt. Första året vann han trean med Säffle SK och andra året etablerade sig nykomlingen med en fin femteplats.

Artikeltaggar

ÅmålEdin MesicFotbollJonas RehnbergMallbackenSäffleSäffle SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.