Hoppa till huvudinnehållet

Knarkpåverkad knivman försökte springa från polisen

Publicerad:
När polisen i Säffle skulle kontrollera en ung man i en bil försökte han fly från platsen. Men han kunde snart gripas och han misstänks för bland annat brott mot knivlagen./ARKIVBILD
När polisen i Säffle skulle kontrollera en ung man i en bil försökte han fly från platsen. Men han kunde snart gripas och han misstänks för bland annat brott mot knivlagen./ARKIVBILD Foto: Johan Nilsson/TT

När den knarkpåverkade 20-åringen konfronterades av polis så försökte han springa ifrån lagens långa arm. Men polisen hann ifatt mannen.

Vid 18-tiden på söndagskvällen observerade polispatrullen en parkerad bil på Torggatan i Säffle. Poliserna kände igen mannen i passagerarsätet och ville kontrollera honom.

Då försökte han springa från platsen. Poliserna hann dock ifatt 20-åringen efter en kortare löptur. Det visade sig att mannen bar kniv. Han var också narkotikapåverkad och hade narkotika på sig.

20-åringen misstänks för grovt brott mot knivlagen, samt ringa narkotikabrott eget bruk, samt innehav.

Artikeltaggar

BrottBrott mot knivlagenBrott, lag och rättNarkotikaNarkotikabrottSäffleTorggatan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.