Hoppa till huvudinnehållet

65-åring misstänkt för innehav av narkotika

Publicerad:
En berusad man påträffades av polis i Säffle under torsdagskvällen. Vid närmare kontroll visade det sig att mannen hade 20 gram hasch på sig. Mannen omhändertogs för fylleri och är nu misstänkt för innehav av narkotika. /GENREBILD
En berusad man påträffades av polis i Säffle under torsdagskvällen. Vid närmare kontroll visade det sig att mannen hade 20 gram hasch på sig. Mannen omhändertogs för fylleri och är nu misstänkt för innehav av narkotika. /GENREBILD Foto: Johan Nilsson/TT

Under torsdagskvällen påträffade polisen en överförfriskad man i Säffle. Vid närmare kontroll visade det sig att den 65-åriga mannen, förutom att vara påverkad av alkohol, även hade 20 gram hasch på sig.

Det var i närheten av Tingvallaskolan som den berusade mannen befann sig. Polisen kom till platsen, och påträffade då att han hade 20 gram hasch på sig .

Polisen tog med mannen till Karlstad där han fick sova ruset av sig.

Mannen är nu misstänkt för innehav av narkotika.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättKarlstadNarkotikaSäffleSamhälleTingvallaskolan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.