Hoppa till huvudinnehållet

Hus på 72 kvadratmeter sålt i Tösse – priset: 825 000 kronor

Publicerad:

Teija Alexandra Kämäräinen, 32 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Björbyn 901 i Tösse.

Huset är byggt 1985 och har en boyta på 72 kvadratmeter. Tomten är 4 648 kvadratmeter. Säljare är Bosse Magnus och Maria Therese Gustafsson. Affären blev klar i januari 2023 och köpesumman blev 825 000 kronor.

Ett par hundra meter bort såldes för bara några månader sedan en tomt, på Rolfsbyn 210. Där blev priset 660 000 kronor.

Artikeltaggar

Åmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerTösseVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.