Hoppa till huvudinnehållet

Succé för ny aktivitet i PRO:s regi

Publicerad:
Det var minst sagt trångt om saligheten när PRO Säffle var hos Jejes gym.
Det var minst sagt trångt om saligheten när PRO Säffle var hos Jejes gym. Foto: StigAllan Karlsson

Som ett led i PROs strävan efter att göra livet mera innehållsrikt för våra medlemmar, bjöd onsdagen på en introduktion i konsten att förvalta kroppen på bästa sätt. Det blev omedelbar succé!

Undertecknad hade tillsammans med det relativt nyöppnade JeJes gym och en av dess ägare, Jesper Edvinsson, inviterat till en introduktion i gymmande. Och visst finns det ett intresse av att förvalta även den åldrande kroppen, eller hur ska en annars tolka det faktum att upp emot 100 personer vid den överenskomna tiden trängdes i foajén på gymmet? Det kom så mycket folk att vi vid uppstarten nästkommande tisdag får dela upp oss i två grupper.

Förutom detta har vi också startat upp måndagsaktiviteter på Skogshyddan, där vi har olika intressanta föredrag att se fram emot. Dessutom har vi, när vi nu fått tillgång till både filmduk och bredband i vår lokal, planer på att starta upp ytterligare verksamheter för våra medlemmar.

StigAllan Karlsson

Artikeltaggar

BredbandGymMotion och hälsaPROSkogshyddanStigAllan KarlssonTeknik och vetenskap

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.